söndag 21 juni 2009

Awards!!!
Denna vecka har jag fatt dessa 2 fina Awards....Den med bjornen av Jorunns hobbyside, och den andra av flittige hender.Jattegulligt till er bada!!!!Det var mina tva forsta!!!
Vill ge vidare....ni far valja en av dessa Awards...och dom ger jag vidare till ;
Hoppas ingen blivit bortglomd.....

14 kommentarer:

Flittige hender sa...

1000 TAKK for award. Gratulere med to awarder. Når det gjelder stitcheryene så fikk jeg de når jeg gikk på kurs. Det var Jordbærstedet AS som holdt kurset. Det er mulig de selger mønstrene der. Adressen er: www.jordbarstedet.no

Helena sa...

Men å vad snäll du är! Vad glad jag blir! Tack, tack!!! Grattis till awarden, du är så värd dem med din fina och inspirerande blogg!!! Jag väljer den andra, den var så fin! Tack igen! Ha en fortsatt fin söndag så "hörs" vi snart! Kram Helena

Sanny sa...

Hej Eva!
Äntligen har jag fixat bakgrunden.
Om du går in på min "Serviceblogg"
sannydesign3.blogspot.com så hittar du allt som behövs.
lycka till!/Sanny

Birgitta sa...

Hej!
Grattis till dina awarder. Och vad glad jag blir att du vill ge mej en också. Tusen tack. Jag väljer den som jag inte har fått tidigare. Visst är det roligt att blogga och träffa nya vänner och utbyta tankar med.
Nu hoppas jag att du får en fin söndagskväll och att veckan som kommer blir bra. Jag har fullt upp nu, ska på hantverksmässa till helgen och har inte vävt klart än.
Kramisar Birgitta

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Hihi, tack för awarden :) Och tack för dom snälla orden om simsinredningen. Och visst virkar jag :) Håller på med en liten kanin just nu, jag visar i bloggen sen när jag är klar :D

Mamma Millan sa...

men ohhh...så hedrad jag känner mig!!! Vilken överaskning!!

Tackar tackar...så glad jag blir!!!

Hoppas ni haft en fin helg i Italien..du undrar var vi var...Vi var i Venedig förra året!!!En liten nostalgitripp!! Jag o maken förlovade oss där för 18 år sedan...kul att se om igen;)))
Kul att visa barnen!!
Har vart i Rom o Brinisi med...men skulle gärna se fler ställen!!!
Nån gång sååå;)

Ha en härlig vecka!!
♥Kram Millan ♥

Sanny sa...

Nej det går inte, du blir nog tvungen att skriva in allt, exakt med alla tecken, tyvärr.
Men vänterklicka på texten så förstoras den, sedan högerklicka och spara den till din dator, så kan du skriva ut den och lättare se alla tecken.
Skall bli kul att se när det är klart.
Sanny

Sanny sa...

Nu får du inte tappa sugen vännen, det är bara att försöka igen. Det är bara 4 rader text men viktigt att alla tecken är exakt med.

Bakgrunderna som jag gör laddar jag upp till Photobucket, så det är därifrån dom hämtas, dom hämtas alltså inte från mig, om jag själv vill ha min egen bakgrund får jag göra som du skall göra nu.
Jag har gjort det och du ser resultatet på min serviceblogg.

Försök igen, så skall du se att det lyckas.
Håller tummarna /Sanny

Lisa sa...

Tack för de snälla orden om mna bilder, jag blir såå glad! Och sen när jag läser här att jag dessutom fått en award av dig! Ojoj, tack igen! Det är min första award så det värmer lite extra! :D Hoppas du får en härlig dag! Kram

Sanny sa...

Hej igen!
Jasså du valde den, det blev väl fräscht? Du har något på "servicebloggen"

Förresten, länken fungerar inte.
Sanny

Häxan Sytant sa...

Åh, tack så hemskt mycket! Det värmde extra idag när jag ligger hemma och är sjuk.

Birgitta sa...

Hej Eva!
Vad roligt att du tittat till mej och tittat på mina sommarblommor.
Jag bor i Värmland i Torsby kommun. Lekvattnet ligger i Finnskogen och jag har bara 15 km till norska gränsen och 5.5 mil till Kongsvinger och 12 mil till Karlstad. Utsikten som syns på en del av mina bilder är tagna från huset ner mot sjön. Det är väldigt kuperat här. Och den fina utsikten har jag från min vävstuga och ser den när jag sitter och väver.
Jag har varit i Jämtland på semester och då hade vi det jätteskönt. Hyrde en stuga i Ottsjön nära Valådalen då. Nästa vecka blir det nog några bilder från hantverksmässan skulle jag tro, för det är sommar för mej.
Nu får du ha det så skönt.
Kram Birgitta

Mamma Millan sa...

Hellojs igen!!
Skulle stå Brindisi.. hihi

Miin lillprins är 4 mån. Börjat hända saker nu..greppar o tar tag i allt!!:) Vaken och är med mer oxå.Så snuttig o go sååå!!!

Ha en härlig vecka!!!
~♥ Kramar Millan ♥~

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Grattis till dina awarder!Tusen tack för awarden du skickat till mig. Bugar och bockar och blir jätteglad. Tack också för alla dina goa kommentarer. Vad härligt att bo i Italien. Det är verkligen ett underbart land. Min kära make och jag var där på bröllopsresa och den resan hör absolut till en av våra bästa resor. Hoppas att du får en härlig vecka!

Kramar Anna-Lena ♥