fredag 3 juli 2009

För VARMT!!!Troppo CALDO!!


Dessa dagar har jag inte varit in på min blogg och skrivit,i denna värme så orkar man inte mycket inomhus,det blir mest att vila och sedan vara ute och njuta av att sommaren är här. Jag har iallafall kikat lite pa bloggar jag följer och imponeras av hur duktiga alla är att brodera,sy,vävning....inredning och virka och buffèr!!!!!!!Komplimanger!!!Här får jag inget gjort....jag myser med mina pojkar.Hoppas komma igång med stickning och virkning for det kliar i mina fingrar.Detta kort är på min ena pelargon edera på terassen. Ha en bra dag!!!Vi ska till Monza och shoppa på eftermiddagen.Imorgon ska vi till Varese,så på måndag kommer det bilder så får ni se vad vi gör där!
In questi giorni non ho scritto tanto sul mio blogg,perchè fa troppo caldo e non riesco fare tanto!!!Mi riposo e sono con i bimbi e godiamo che la estate è arrivata! Comunque ho letto altri blogg che seguo e devo dire complimenti a tutti!!!Siete bravissimi a fare la maglia,lavorare a uncinetti,puntocroce etc....io spero che riesco fare qualcosa anchio....Questo foto e la mia pelargonia edera sulla mia terazza. Vi auguro una buona giornata!!!!Noi andiamo a Monza oggi fare shopping!Domani a Varese.Lunedi faccio vedere cosa facciamo la!

4 kommentarer:

Unknown sa...

Ja her er det også forferdelig varmt!
Men slik er det jo hver sommer.
Det er bare å holde ut.
Gleder meg nesten til høsten jeg...

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

hellojs!!!

härlig pelargon!!

man måste ju njuta o ta vara på sommaren med..bloggen finns ju kvar...millan ska med ha semester snart!;)

kramelikram!!!

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

tackelitack!!!!!

Birgitta sa...

HEJ
Förstår att det är jobbigt med värmen. Vi har fortfarande alldeles för varmt för att det ska vara skönt. Det kanske blir bättre nästa vecka. Just nu orkar man inte göra så mycket.
Ska bli skoj att se lite bilder från dina utflykter.
Ha det så gott nu i helgen.
Kramis Birgitta