torsdag 2 juli 2009

Mitt sena bidrag till sommar sverige utmaningen....

Detta var sista veckan i juni som Filippo gick ut skolan, då var de bjuden på kalas hos en kompis,och det ar verkligen sommar att bada ute i trädgarden!!!!!Härligt avsvalkande i vårt varma italien som är så hett nu!!!! Det är så varmt så att emellan 11-16 håller vi oss inne.Nu på eftermiddagen så har vi fyllt i våran bassäng och det kommer kompisar och badar och fikar och det bjuds på god glass!!!
Questo era l'ultima settimana di Giugno quando la scoula di Filippo era finita, e erano invitati a una festa di compleanno,vero estate a fare bagno nel giardino!!!!Bel rinfrescante nel nostro Italia molto caldo!!!!E cosi caldo che tra le ore 11-16 siamo chiusi dentro casa.Questo pomeriggio abbiamo riempito la nostra piscina e arrivano amici per fare bagnetto e mangiare gelato!!!!

7 kommentarer:

Helena sa...

Hej! Det ser verkligen riktigt härligt ut! Ha en underbar sommar! Kram Helena

Yvonne L sa...

Bad hör ju verkligen sommaren till!
Vi har nog närapå lika varmt här i Sverige nu som ni har i Italien. Skillnaden är väl att här blir vi så överrumplade!
Ha det bra!
/Yvonne

Birgitta sa...

Hej
Vad skönt för barnen att kunna bada på tomten. Förståndigt att hålla sej inne när det är som varmast. Vi får snart svalare här nu och då blir det bättre arbetsväder. Jag kan ta mej ledigt när jag vill och jobba om jag vill och det känns bra.
Ha det så gott nu.
Kram Birgitta

Anna-Lena sa...

Åh, vad det ser härligt ut med svalkande bad i poolen. Finns det något roligare för barnen än att bada och plaska! Hoppas att du får en härlig helg.

Kram Anna-Lena♥

Grethe sa...

Så deilig med basseng i hagen, ungene elsker ofte og bade. Dette var et deilig bilde.
Ønsker deg en fin helg :0)

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

hejj hopp...Tack för din rara hälsning!!

Ååå så det se mysigt ut!!! Vi ska köpa ny pool idag..vår andra äe paj..antaglegen vå busiga lilla vovve..som smakat lite varstans...

TREVLIG SOMMARHELG!
♥Kramar Millan♥

Lisa sa...

Åh vad det ser härligt ut!! En riktig sommarbild det! :) Idag skulle jag gärna haft pool hemma, så varmt vi haft det, men nu säger de att det ska regna imorgon. Vi får se om de har rätt.