fredag 21 augusti 2009

För Varmt....Troppo caldo!!!

Eftersom det är sådan värme härnere i Italien med hög luftfuktighet så har vi varit tvugna att hålla oss inne hela dagarna.Idag har de lovat att graderna ska gå ner litegranna.Vi får hoppas det.Det har inte varit så varmt sedan 2003.


Vi har passat på att städa i källaren bland alla vara saker, och sedan har vi varit iväg på köpcentrum och shoppat det vi behöver. Bla. dessa fina små converse till Riccardo.

Igår kom mina etiketter som jag beställt från Sverige!!!Det ar ju kul att kunna sätta sitt namn på det man gör när man ger bort. Etiketterna finns att beställa pa http://www.minanamnband.se/


Ni undrar nog hur det går med virkning och stickning.....i denna värme har jag inte fått något gjort.Men hoppas komma igång så snart som möjligt!!!!



Tack till er alla för fina kommentarer!!!!

In questi giorni fa troppo caldo.Siamo stati in casa perche non si puo uscire. Noi abbiamo messo a posto la taverna e siamo andati fare un po di shopping.Comprati scarpe per Riccardo e altri cose che ci serve.
Non e stato cosi caldo dal anno 2003.Ho ordinato etikette per mettere su le miei lavori che ho fatto.Si puo ordinare qua www.minanamnband.se
Non ho fatto niente a uncinetto ne maglia con questo caldo.
Ma spero iniziare presto.

14 kommentarer:

Grethe sa...

Det høres jo litt deilig ut med denne varmen, men når den blir for intens blir det jo slitsomt. I Norge der jeg har feriert har vi hatt 10 dager med sol, resten kaldt og regn - så JEG savner varme og sol. Men nå får høsten komme og vi får nyte hver årstid som den er. Sommeren er over for nå i Norge. Kjempe fine småsko :0)
Navnlapper var smart, jeg skal merke meg adressen..takk!
Ønsker deg en fin helg ...i varmen..

siddisisalou sa...

Her i Spania er det også SÅ varmt - men heldigvis sover jeg godt om natten. Men jeg må innrømme at jeg lengter etter høst - høres så koseligt ut når min datter forteller at hun har kjøpt masse stearinlys som hun tenner om kvelden ....... :-)

Angelica sa...

Hej!
Första g¨ngen h+jag tittar in hos dig och vilken mysig blogg du har! Härligt att bo i Italien kan jag tänka! Själv bor jag på Mallorca sen 7 år tillbaka och det är minsann lika varmt här nere och jag har redan tröttnat :D

Hoppas att du får en härlig, lite svalare lördag!

Kramar

Angelica

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Sönt med värme juuuu:))) Ska vi byta plats;)) Byta hem för en vecka:))hade gärna velat ha lite va er värme o sol här..annats blir ju vintern såå lång.

såå söta converse...har sådana marinblå till lillen..fick av grannen...himla bra:))

nu är det snart lördax mys här...ska fortsätta att virka ihop filten min, så den blir klar snart!!Hur går det med tröjan?

kul me egna ettiketter!
Har egna klistermärks et. ja:)

Trevlig lördags kväll!!
Kramis Millis ♥

promenader på landet sa...

Första gången jag kikar in, vilken fin och mysig blogg du har och ina etiketter! Ha det så bra i värmen här börjar det bli lite höst... Kram Maria

Birgitta sa...

Hej!
Vad roligt att du är tillbaka och skriver på bloggen. Förstår att det är jobbigt att göra något i en sådan värme. Men ta det lugnt ett tag nu. Jag brukar titta på Solens Mat på TV på söndagskvällarna och det är från Italien och det är så roligt att se hur det är i de små städerna och byarna där. Och då brukar jag tänka på dej.
Ha en fortsatt skön helg.
Kramis Birgitta

Mamma Mimmi sa...

Vilka fina etiketter! Tack för tipset, sådana ska jag skaffa till de egna små verken. Kram Mimmi

Anna-Lena sa...

Halloj,

förstår att det måste vara jobbigt med värmen även fast jag gärna skulle byta plats med er ett tag. Huga...här kom hösten tidigt men det är vackert och skönt med höst med! Vilka söta Converse skor du fick tag på!

Hoppas att du får en fortsatt mysig helg!

Kramar Anna-Lena ♥

Lisa sa...

Ojoj vilken hetta ni verkar ha där nere! Visst är det skönt med värme, men det ska vara lite mer lagom då.
Smart att sätta etiketter på det du gör och ger bort. Blir ju ett fint minne för den som får den och de kommer aldrig glömma vem de fick den ifrån! :)
Underbart söta Converse-skor! Det finns ju så mycket fina skor och kläder till barn!!

Jorun sa...

Ja her har vi også denne varmen, og det er ikke det minste deilig!
Ikke engang hunden vil gå ut...

Birgitta sa...

Hej igen!
Tack för gullig kommentar hos mej. Visst var kudden i dubbelväv görläcker. Jag funderar faktiskt på att väva sådan lite längre fram. Och då kan du beställa om du vill. I så fall skicka ett mail till mej. Det är så roligt att kunna göra lite speciella saker och så blir det ingen massproduktion. Väver aldrig så många av varje sort.
Här har vi haft en fin dag idag också. Men till kvällen kommer den kyliga luften. Det känns att det är höst på gång.
Ha det så gott.
Kramis Birgitta

Birgitta sa...

Hej igen!
Tack för gullig kommentar hos mej. Visst var kudden i dubbelväv görläcker. Jag funderar faktiskt på att väva sådan lite längre fram. Och då kan du beställa om du vill. I så fall skicka ett mail till mej. Det är så roligt att kunna göra lite speciella saker och så blir det ingen massproduktion. Väver aldrig så många av varje sort.
Här har vi haft en fin dag idag också. Men till kvällen kommer den kyliga luften. Det känns att det är höst på gång.
Ha det så gott.
Kramis Birgitta

Helena sa...

Hej Eva! Vilka snygga namnband, perfekt att sy på sina alster. Snygga skor också, ska iväg och köpa ett par skor till lilla L också, får se vad det blir. Kram Helena

Bibbi Maria sa...

Så läckra skor ni hittat!!! ...jag fattar bara inte att ni orkar ge er iväg ut! Det är ju så varmt att... man tappar all kraft. Ironiskt nog kan det vara svalt och skönt på Shoppingcentrum dock ;) Själv har jag som sagt legat hemma med magsjuka, tur att det bara var jag som åkte på det. Välkommen tillbaka kusin Vitamin!!!