tisdag 25 augusti 2009

Mormorsrutor.

Jag började virka dessa ringar.Visste ej vad det skulle bli.Sedan tog det form och blev rutan ni ser på kortet under.En typ av mormorsruta.
Det skulle vara kul att göra en filt till min sons dotter Tindra.Kanske till en docka?Vi får se hur stor den kan bli....har inte så mycket garnnystan av detta garn.Jag hoppas jag får till det,skulle bli en fin present till en underbar tjej...Hon blir 2 år nästa år i Mars.Underbart vacker med ljust blont hår!!!

Priset att betala nar man bor utomlands är just detta,att man missar mycket av sina nära och kära.Det ar tråkigt,speciellt med barnen.De växer så snabbt!!!Tur att det finns internet så vi kan skicka kort till varandra.

Ensam hemma är jag nu med barnen.Stefano har farit imorse till Bukarest och sedan Polen imorgon,han kommer tillbaka pa fredag.Vi får se hur mycket tid jag kommer att kunna ha framför datan.....tror att det inte blir mycket:-)

Ha en bra dag!!!!

9 kommentarer:

Utlandsmamman sa...

Hej Eva!
Vad kul att du hittade fram till mig på nätet! Vilken sida av Milano bor du? Vi bor i en by mellan Milano och Pavia. /Vicky (utlandsmamman)

Sanny sa...

Hej Eva!
Här är allt bara fint, synd bara att sommaren går så fort.
Din blogg är så fin, brukar titta in och se allt fint du gör.

Har gjort 2 olika banners, större än vad de blir när du lagt in dem, bara för att skärpan blir bättre då.
Du hittar dem i 2 inlägg till dig på min service-sida, bara att klicka på bilden för rätt format och spara till din dator.

Beträffande personlig signatur så hittar du en bra beskrivning på denna blogg:

http://fixa-din.blogspot.com/search/label/signatur

Hoppas det går bra! Sanny

Birgitta sa...

Hej Eva
Söta små mormorsrutor du virkar. Det blir en jättefin filt till en söt liten tös.
Har du lika varmt fortfarande?
Ha en fortsatt skön vecka.
Kramis Birgitta

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hallojs..så himla söta rutor...bra att du påminde mig...måste ju sy klart min baby filt..glöms ju bort nu när man inte åker på långturer så mycket(virka i bilen ju)

Så trist att va själv...men essto mysigare när han kommer hem sen;)))
Besöker ni Sverige nån gång, på semestrar o så?

kraaaamis♥

Kajsa sa...

Hej kära Eva!
Tack snälla du för din kommentar till min Blogg som du varit med och inspirerat mig till.Det känns väldigt inspirerande och i huvudet vandrar tankarna om detta!Men jag är bekymrad.....varför syns aldrig mina kommentarer till dina arbetet odyl.Och varför är jag inte FÖLJARE.Måste kolla upp vad jag gjort för fel.Jag lämnar ju kommenterer till Maria utan problem!Kram från faster som är din största beundrare.Du är så duktig!

Lisa sa...

SÅ söta! En filt var min första tanke, skulle nog bli jättesöt att sätta samman alla små ringar. Låter som en bra idé.
Hoppas du får en skön vecka!

Min oReda sa...

Det blir nog jättefint till en filt till lilla Tindra! Så duktig du är att vara hemma så mycket ensam med barnen, själv, med bara ett, skulle jag få panik ;/ Kram på dig!!!

irene sa...

Kjempe fint blir det sikkert!
Virka på bara!
Hilsen Irene

Flittige hender sa...

Hei igjen :0)
Så søte mormorsruter. Gleder meg til å se mer. Ønsker deg en fortsatt fin uke :0)