tisdag 25 augusti 2009

Tusen Tack till Sanny!!!!


Vill tacka underbara Sanny. som designat mina nya fina sidrubriker.Henne hittar ni har; (http://sanny-design.blogspot.com/) Du ar sa gullig!!!!Och duktig!!!!
Du ar vard denna Awards!!!!Tack kara du an en gang!
Och tack for dina fina ord!!!!


8 kommentarer:

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hej du goa mitt i natta!! ack fö din söta kommentar!!!!

kramelikramisar millemamma♥

Janette sa...

Hej hej, jag svarar dig här :-) Ny vetenskap visar på att vi blir sjukare av kolhyrdater. Jag har inte någon utbildning bakom mig som kan granska dessa rön kritiskt, men mina och vänners erfarenheter från low-carb-kosten visar GODA resultat på vikt och hälsa!

För min del har jag haft ledvärk, mest i stick-handlederna ;-), sen jag fick mitt tredje barn. Detta försvinner helt när jag low-carbar och det är min främsta anledning. Men det finns många andra bra effekter.... "stickat & unikt" har en del bra länkar om du är intresserad

/janette

Helena sa...

Hej Eva! Vad fina sidorubrikerna blev! Sanny är så duktig! Kul att du tog hjälp av henne igen! Ha en skön dag! Kram Helena

Utlandsmamman sa...

Hej, jag pluggar engelska och italienska på distans. Sen gör jag även lite översättningar och andra skrivjobb. Vad gör du? Jo, jag förstår att bebisen tar den mesta tiden just nu :)
Vad gäller alla varför så finns den ganska långa historien att läsa på bloggen - en länk i vänsterspalten som heter "bakgrunden".

Sanny sa...

Tack goa Eva!
Du är väl allt för snäll!
Välkommen åter om det är något.
Kram från Sanny

Häxan Sytant sa...

Wow, vad fin din blogg har blivit. Sanny är verkligen duktig.

Hanna sa...

Söta mormors rutor du gör här under.
Hanna

kristina sa...

Sådana fina band som du har i vänstermarginalen broderade min farmor till våra lakan när jag var barn. Nostalgi!!!