torsdag 27 augusti 2009

Virkad Hawaii Blomma! Gratis Mönster.

Var in på Mönsterarkivet(http://monsterarkivet.blogspot.com/ ).Hittade detta mönster på dessa fina blommor som är från en tjej som heter Sarah London.Kunde inte motstå att provvirka en.Garnet jag använt är lite tjockt,men for att prova så gick det ju bra.

Finns mycket man kan göra av dessa blommor sedan....sjal,filt,halsduk....och mycket mer.

Jag har själv inte tid just nu med att virka dessa fina blommor för jag måste och vill gå vidare med min stickning som jag inte rört på ett bra tag,och mina små mormorsrutor......

Ha en bra dag!!!!

10 kommentarer:

Grethe sa...

Det var flotte Hawai blomster. Det er så hyggelig at vi kan tipse hverandre om gratis oppskrifter som ligger der ute og venter på oss. Vi har ikke alltid tid, men er er hyggelig alikevel.

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

hEJSAN HOPPSAN!!

så jättesöt!!! Håller på att sy ihop mina mormorsrutor nu...ett evigt jobb;))

visade min lilles converse igår..kika får du se;)))

Kramelikram på er där nere!!!Millis♥

cille sa...

Så søt en Hawaii blomst! Takk for oppskriften, den er kjekk å ha! Smarte de flotte merkelappene du har, det hadde vært noe for meg også...Ha en fortsatt fin uke!

Kajsa sa...

Hej Eva!Nu är jag hemma efter middag hos Anders.Han bjöd på god laxmiddag och Glenn Strömbergs Tiramisu,som finns att köpa i affärerna.Men din är mycket,mycket godare.Du får dela med dig receptet till dina bloggvänner.Och din Hawai-blomma är jättefin.Ha en skön kväll pussa på pojkarna!Kram

Birgitta sa...

Hej! Jag har också sett den fina blomman på Mönsterarkivet och fallit för den.
Måste också tala om för dej, att jag tycker din blogg har blivit så fin nu. Roligt med förändringar.
Ha det!
Kramisar Birgitta

Timotei sa...

Så fin! Det er så spennende med alle gratismønster som ligger inne på nettet. Dukker stadig opp nye saker som en får lyst til å lage. Kos deg videre med strikking og hekling!

Anna-Lena sa...

Hej,

vilken söt blomma du har virkat. Vad har du för mormorsruteprojekt på gång. Jag tycker också att New England stilen är jätefin. Har haft det lite så i killarnas rum. Jag hoppas att det går bra med beställningen av dina skyltar. Om inte kanske någon släkting hemma i Sverige kan beställa dem åt dig!

Förstår att det känns lite obehagligt när det är vanligt med inbrott hos er. Ibland kommer det lite vågor av inbrott här med, främst ligor från baltstaterna. Vi har också larm och då känns det lite tryggare i alla fall!

Önskar dig en riktigt härlig helg!

Kramar Anna-Lena ♥

Irene sa...

Hej! Tack för Din gulliga kommentar hos mig, och att Du vill följa min Fengshuiblogg! :-)

Inte varje dag man får Italien-besök ;-)

Ha en skön dag Du med!!!

Moonrose/ Vonneli sa...

Hej!
Så kul du hittade in till mig, blev så glad för din hälsning.
Så söt virkad blomma, här ser jag att det finna massor av inspirerande kreativitet, tar gärna del av dina mönster recept och allt annat härligt på din fina blogg, länkar din sida och lägger mig som följare.
Ha det gott!
Kram Yvonne

Kristina sa...

Väldigt fin blomma! Helt ny för mig!