lördag 27 juni 2009

Min goda bärpaj....La buona torta a frutti di bosco...


Igår bakades det paj.Denna är extra god,ett recept som jag hittat denna vår.Kakan är seg och underbart god,och jättelätt att göra.En god efterätt att gotta sig med efter middagen.Jag äter den med mildas vaniljvisp......som tur är kommer min kära kompis ner på måndag med 10 nya paket,for dom som faster tog med i maj dom är snart slut.Prova gärna receptet som finns här http://evaspassion.blogspot.com/2009/04/recept-pa-evas-blabarspaj.html.Smaklig Måltid!!!

9 kommentarer:

Lisa sa...

Mums vad gott med paj! Smidigt att få vaniljvisp levererat av vänner och släkt. Det finns inget Ikea i närheten som säljer? Har för mig att de säljer en del svenska grejer som tex Kalles kaviar, knäckebröd, sill osv på sina varuhus utomlands. Smaklig måltid! :)

Mamma Millan sa...

Yuuuummmi!!!! ser så gottigt ut så!!!

Har med börjat virka lite..sååå kul!!!

kramelikram♥

Evas Passion sa...

Innan salde Ikea har i milano vaniljvispen mildas....nu saljer de bara vaniljvisp marke Ikea...den ar inte god......

Helena sa...

Å vad gott det ser ut! Kanske ska ta och prova det receptet idag! Ha en skön vecka! Kram Helena

Birgitta sa...

Hej!
Vad gott det ser ut med paj och med vaniljvisp till. Riktigt smaskigt. Vi har riktig sommarvärme här och vill helst vara i skuggan eller inomhus. Termometern går upp över 30 grader i skuggan. Men det varar väl bara några dagar till. Nu förstår jag hur ni har det hos er.
Kramis Birgitta

Jorunn's hobby sa...

Mmmm..., det ser godt ut!

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Mmmm.. pajen ser verkligen god ut. Vilken tur att du snart får mer vanliljvisp levererat. Förstår att det är vissa saker som man kanske saknar i bland. Men vad gör det när man har hela det fantastiska italienska köket att njuta av. Hoppas att du får en skön vecka!

Kram Anna-Lena♥

Flittige hender sa...

Dette så riktig så godt ut. Denne her kunne jeg tenkt meg å prøve.
1000-TAKK for flotte awarder. Kjempe koselig å bli satt pris på. Har vært borte noen dager, så det var trivelig at du sa ifra på bloggen min. Jeg må si det igjen, men du har fått så fin blogg :0)

Lisa sa...

Typiskt att Ikea slutade sälja, då förstår jag den extra lyckan över att få hem lite äkta vaniljvisp från Sverige då! :) Kram!ra